Kjærstens idè, min utførelse. Blir alltid bra.
Det går også under kategorien hurtigmat. Det tar ikke lenger tid enn det tar å koke pastaen.

En potte med persille
En boks kokosmelk
4 fedd hvitløk
skallet og saften fra en halv lime
salt og pepper.
Blandes i blender og varmes i en kjele. Gjør den tykk ved å helle i en toppet ts maisenna rørt ut i kaldt vann når det koker.
Ved siden av stekte vi;
en gul løk
nesten et brett med aromasopp i biter
et brett aspargestopper
Serveres med din favorittpasta.
Litt søtpaprika ved siden av for farge, og den andre halve limen skjæres i båter og skvises over maten når du har tatt den på tallerkenen.

Limetips:
Lime er en fantastisk liten grønn ting. For å få mest mulig ut av den, er det lurt å skylle den i lunkent vann rett før du skal bruke den, og rulle den med litt trykk mot benken. Da får du ut mer saft. Når du rasper av det grønne skallet blir det også lettere å presse ut saften. Og så gir det veldig god smak.
Når limen er ferdig most, kommer skjønnhetstipset for i dag. Har du tørre hender? Gni limen godt inn på hendene dine før den går i matsøpla. Gni godt inn kjøttet og pass på å smøre det godt inn før du skyller. Kan selvfølgelig også brukes på albuer, eller føtter også. Pass på å ikke få saften i sår. Gir myk og fuktet hud.
Ha en vakker dag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar