onsdag 18. oktober 2017

Onsdagspizza

På onsdager slutter jeg halv fire, unger skal hentes, vi skal hjem og lage mat, spise og være ute av døra innen ca ti på fem siden mini skal vøre på aktivitet klokka fem.
Dette er en pizza du rekker å lage på den tiden, i tillegg til at du har tid til å rydde ut av oppvaskmaskinen.

Her er alt ferdig, men du kan selvfølgelig tilpasse den. Og du får kjøpt alt i butikken til en rimelig penge.

Siv Iversen sitt bilde.

Ferdig pizzabunn og pizzasaus. Om du kjøper GoVegan raspet ost i tillegg, slipper du å raspe ost og. Jeg har ikke tilgang til det hos meg, enda, så jeg brukte Violife pizza, hamstret fra Sverige.

Smør på pizzasaus, strø over soyafarse fra frysedisken. Jeg har brukt anama sin, men HK sin er like grei. Jeg brukte nok godt under halvparten av hva det er i en slik liten pose fra HK.
Så la jeg på sjampinjong i tynne skiver og strødde på med ost. Så strødde jeg på pizzakrydder og dryppet på ca to ss olivenolje over. Da blir osten litt mer lik "kuost".

Inn i oven på 225 grader i 10-15 min. Trur jeg. Jeg tar aldri tiden, jeg holder bare øye med den. Sånn mens jeg spinner rundt og rydder kjøkken og sjekker lekser.

 Siv Iversen sitt bilde.

Server gjerne med salat eller en rømmedressing (oppskrift kommer).
Jeg åpnet en boks med ananas og hadde på da den ble servert. Det kjøler ned, så den kan spises fortere. 

Så løper du av gårde. Minimalt med oppvask blir det og.

Du kan selvfølgelig putte på masse annet gøy, eller bytte ut. Rød løk er godt på, oumph, mais, ja du vet, fantasien. 

Siv Iversen sitt bilde.

Ha en fin og travel dag. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar