Det har vært ganske mange fine ideer til hva jeg skulle ha i denne, men jeg kjenner noen som har bedt om litt enkle oppskrifter, så i dag gjør jeg litt ære på deg. Og så var jeg skikkelig lite motivert til å lage mat i dag. Vinn - vinn. I tillegg fikk jeg brukt opp litt rester. Bare velstand.
Så her kommer den enkle utgaven. Du må gjerne avansere selv, med grønnsaker, krydder og alle mulige ting.
Lasagneplater kokes litt, så de blir myke nok til å rulles.
Så strødde jeg på litt frossen anamafarse (du kan fint bruke hälsans kök sin)
Så la jeg på noen skjeer med ferdig tomatsaus fra dolmio (ja, jeg hadde alt til å lage min egen, men der stod det halve glasset og trengte å bli brukt opp. Vi var jo bare to til middag)
Platene rullet jeg sammen og la i en ildfast form.
Ostesausen laget jeg ved å bruke opp restene fra gårsdagens mat. En herlig blanding av raspet violife og go vegan. La osten i en liten kjele og dekket den med oatlys matfløte. Kokte opp slik at osten smeltet og puttet på en ss næringsgjær kun for å tøffe meg.
Sausen helte jeg over rullene og satte formen i ovnen på 175 grader i ca 15 min.
Den ble servert med gårsdagens salatrester og en liten haug med spinatblader.
Mini var strålende fornøyd og spiste en haug. Enda mer fornøyd ble hun da hun fikk spise resten til kvelds.
Neste gang vil jeg avansere litt. Lage egen tomatsaus, ha i grønnsaker som gulerot og løk i alle fall, og ha på litt friske uter og en god del hvitløk.
Om du liker mat som har enkle og "barnevennlige" smaker, er dette en slager for deg. Helt slik jeg laget den i dag.
Det er ingen spesifikke mål her i dag. Det kommer an på hvor mange du skal lage til. Jeg brukte bare rester, og det var veldig lite både farse og tomatsaus som skulle til.



Vel bekomne!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar